Ny i huset

Vanliga frågor

Varmt välkommen till oss på Bodalsvägen 20 och vår fina förening. Det finns massor med saker, tips och regler som kan vara bra att ta del av, här nedan följer ett par punkter som kommer hjälpa dig som nyinflyttad.

Nyhetsbrev

Vi har ett nyhetsbrev vilket som i regel kommer ut varje månad, ett par dagar efter avslutat styrelsemöte, i brevet kan du som prenumerant ta del av de händelser som rör vårt hus. Som nyinflyttad så är det toppen om ni kan skicka in er mejladress som vi kan lägga till i vår nyhetsbrevslista. Skicka din mejl till styrelsen@roslagsskutan1.com

Internet

Som nyinflyttad är ska du i din lägenhet av din företrädare få en internetdosa, en vit router som behövs för att ni ska kunna ta del av vårt fiber. Internet ingår i hyran och denna router fungerar inte i några andra hus. Är det så att du inte fått någon router vid inflyttning så har vi någon extra i föreningen. Behöver du hjälp att komma igång så hör av dig efter du flyttat in.

Passerbrickor och nycklar

Vi har både nycklar och passerkort som går exempelvis till tvättstugan och vårt cykelrum. Denna blipp ska ni få av den som säljer lägenheten och kommer kopplas om till er eller era namn. Behöver ni fler passerbrickor/blippar så kan ni enkelt lösa ut fler från styrelsen. Det är viktigt att säljaren lämnar över alla nycklar och blippar till dig.

Stadgar och trivselregler

Av föreningens stadgar och trivselregler framgår bland annat vilka skyldigheter de boende och styrelsen har och vad som krävs för att bli medlem i föreningen. Du hittar stadgarna via länken nedan.

Klicka här

Varmt välkommen till oss, har du fler frågor och funderingar så kontakta oss direkt via styrelsen@roslagsskutan1.com